AankoopAPK

 • Keuring PersonenautoAPK Personenauto

U heeft een occasion op het oog. Natuurlijk met een geldige APK. Maar daarmee weet u alleen dat de auto aan de minimale eisen voldoet. Maar misschien kwam de auto maar nét door de keuring. Dat laat het keuringbewijs niet zien.

Dit kan grote gevolgen hebben voor de kosten die u over een jaar moet maken als de auto weer een nieuwe APK moet krijgen.

De oplossing
Van Abeelen biedt u de oplossing met de aankoopAPK; een keuring waarbij ook nauwkeurig wordt gekeken of er zaken aan de auto zijn, die op termijn voor afkeuring kunnen zorgen. Zo wordt er ook een beeld gegeven van de verwachte APK-waardigheid van de auto bij de volgende keuring.

Auto al gekeurd?
Dat maakt helemaal niet uit. De aankoopAPK kan altijd worden uitgevoerd, ook al heeft de auto net een nieuwe APK. En mocht de auto niet aan alle APK-eisen voldoen, dan blijft het bestaande APK-bewijs gewoon geldig.

De kosten
Van Abeelen voert de aankoopAPK uit voor slechts € 17,50 meerpijs op het reguliere APK-tarief.

De uitvoering
De aankoopAPK wordt als optie aangeboden bij een normale keuring. Net als bij de normale APK kunt u mét of zonder afspraak terecht en kunt u erop wachten. Na afloop van de keuring krijgt u een uitgebreid keuringsrapport met daarop de volgende zaken, mits aanwezig, uitgelegd:

 • APK-afkeurpunten
  mankementen die volgens de regelgeving een APK-afkeuring veroorzaken
 • APK-adviespunten
  aandachtspunten, voorgeschreven door de APK-regelgeving
 • Overige adviespunten
  aandachtspunten die op termijn voor een APK-afkeuring kunnen zorgen
 • Overige opmerkingen
  informatie die de keurmeester van belang vindt voor u

 Koop met een gerust hart, koop pas na een aankoopAPK

Lees meer