Reviews

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 6689 reviews
6655 positief 34 negatief
Powered by beste garage

Review zeer snelle en correcte service, lekker bakje koffie terwijl je wacht. Fijne ruimte om in te wachten met diverse voorzieningen ter beschikking.

J. van Riel 12-02-2020

Review Altijd APK zonder gedoe. Kleine reparaties (dit keer ruitenwissers voor en lampje) worden ter plekke opgelost. Top service!

B. Caris 12-02-2020

Review ik ben netjes geholpen volgens afspraak, open sfeer, je kunt zien en volgen welke werkzaamheden er worden uitgevoerd, je krijgt netjes een terugkoppeling, en je kunt vragen stellen, ik ben zeer tevreden over deze werkwijze.

J. Feijer 11-02-2020

Review Fantastisch, snel, vriendelijk, zeer goed geoliede machine. Complimenten

C. davits 08-02-2020

Review Wat een snelle keuring! Binnen 25 minuten was mijn auto gekeurd, ik had m'n kopje thee nog maar amper op ;) Zeer goede service, vriendelijk personeel, behulpzaam, ik ben erg tevreden en kom zeker de volgende keer weer terug!

S. Maes 05-02-2020

Review Ondanks de afkeur, toch tevreden. Geen nonsens

F. Van daalen 04-02-2020

Review Vriendelijke personeel, goede service, heerlijke koffie of thee, echt een garage om aan te bevelen.

B. von Hout 02-02-2020

Review Een prima,snelle en onhafankelijke service. Nette ontvangst door mevrouw aan de balie en een goede bak koffie!. Kortom: ik kom volgend jaar weer terug!!.....

J. de Klerk 31-01-2020

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl