Reviews Breda

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 1510 reviews
1501 positief 9 negatief
Powered by beste garage

Review Altijd APK zonder gedoe. Kleine reparaties (dit keer ruitenwissers voor en lampje) worden ter plekke opgelost. Top service!

B. Caris 12-02-2020

Review Een prima,snelle en onhafankelijke service. Nette ontvangst door mevrouw aan de balie en een goede bak koffie!. Kortom: ik kom volgend jaar weer terug!!.....

J. de Klerk 31-01-2020

Review Kom er inmiddels al jaren. Gewoon zuivere dienstverlening, zonder kwats.

J. Goedman 30-01-2020

Review Afspraak was makkelijk online gemaakt en kon snel terecht. Tijdens de keuring is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis koffieautomaat en kan je door de raamwand kijken om te zien hoe de auto gekeurd wordt. Op een scherm is te zien dat de auto klaar is om mee te nemen. Erg vriendelijke service.

J. van Beelen 19-01-2020

Review Zoals altijd vriendelijk verwelkomt, werd op de afgesproken tijd geholpen, de monteurs zijn vriendelijk en kundig. Als je echt onafhankelijk je auto wilt laten keuren, zonder dat je een rekening krijgt met verzonnen Mankementen is dit de juiste adres.

R. Kho 18-01-2020

Review Ik ga al een aantal jaren hier voor mijn Apk, niet voor niets want de service is hellemaal top. Je word netjes behandeld als klant. Snel en betrouwbaar! Even koffie drinken en je auto is klaar zonder of met afspraak het duurt niet lang!

D. Van Wijk 07-01-2020

Review Eerlijke en transparante keuring zonder extra valse Maak kosten, en APK zonder afspraak onder het genot van een bakje koffie, vriendelijke mensen! Kom hier graag terug.

A. Van mook 07-01-2020

Review Wederom perfect geholpen. Ik kom er al meerdere jaren. Geven ook aan waar ik de volgende herkeuring op moet letten. Kan ik dat gelijk meenemen met de volgende onderhoudsbeurt. Dus ik zeg weer tot de volgende keer

j. Smits 28-12-2019

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl