Reviews Breda

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 1573 reviews
1564 positief 9 negatief
Powered by beste garage

Review Altijd een eerlijke en onafhankelijke beoordeling bij het keuren. Vaak ook goed advies als er iets mis is. Prima bedrijf waar ik al een aantal jaar terugkom.

M. Diepstraten 31-03-2020

Review Geweldig keurings station, Vriendelijke mensen ,altijd bereid om te helpen, Kom er volgende keer zeker weer.

C. Heesbeen 27-03-2020

Review Een uiterst vriendelijke receptioniste, geen wachttijd en een kundige keuringsmonteur met goede adviezen! Al jaren het vertrouwde adres om mijn auto te laten keuren.

O. van Alphen 16-03-2020

Review Op een volkomen willekeurig moment begaf ik mij naar de vestiging, uiteraard met de verwachting dat een afspraak moest worden ingepland. Zelfs op het tijdstip waarop je van lunchtijd kunt spreken, kon ik meteen de auto achterlaten. Ik dacht eraan om in de omgeving nog een boodschap te kunnen doen maar dit zou in tijd gemeten verder lopen zijn dan de tijd die het kostte om de auto te keuren. Ik besloot om toch maar te wachten en nam daarna een bekertje chocola. Toen dit enigszins was afgekoeld en klaar om te drinken, werd mij gezegd dat de auto bijna klaar was Ik heb langer op de afgekoelde chocola moeten wachten dan op de Apk-keuring !

B. van Rijsewijk 16-03-2020

Review Ik kom al jaren hier voor mijn Apk keuringen. Altijd eerlijk en onafhankelijk gekeurd met eens snelle en vriendelijke service.

H. Chen 11-03-2020

Review Goede service, fijn op afspraak en onafhankelijk.

E. Braaksma 03-03-2020

Review Precies volgens de afgesproken tijd geholpen. Zeer vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. Keurmeester is objectief en geeft een eerlijke keuring en advies.

P. Van Kleef 28-02-2020

Review Uitstekende service, goede prijs/kwaliteit-verhouding. Geen gezeur, gewoon duidelijk, transparant, snel en goede koffie. Ik kom hier al jaren en blijf dit doen.

R. Masseurs 20-02-2020

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl