Reviews Hilvarenbeek

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 2232 reviews
2224 positief 8 negatief
Powered by beste garage

Review Fantastisch, snel, vriendelijk, zeer goed geoliede machine. Complimenten

C. davits 08-02-2020

Review Wat een snelle keuring! Binnen 25 minuten was mijn auto gekeurd, ik had m'n kopje thee nog maar amper op ;) Zeer goede service, vriendelijk personeel, behulpzaam, ik ben erg tevreden en kom zeker de volgende keer weer terug!

S. Maes 05-02-2020

Review Vriendelijke personeel, goede service, heerlijke koffie of thee, echt een garage om aan te bevelen.

B. von Hout 02-02-2020

Review Super bedrijf

B. Voets 28-01-2020

Review mooie snelle service. Afspraak word tot op de minuut nagekomen en ook is er een duidelijke uitleg na de keuring van de auto

J. de Brouwer 28-01-2020

Review Aan de balie keurig geholpen. korte uitleg - procedure en doorverwezen naar wachtruimte, waar koffie of thee gratis te verkrijgen was. Ondanks best wel drukte in de wachtruimte was de keuring snel verlopen en werd ik netjes in de wachtruimte opgeroepen.!

A. Heijkants 27-01-2020

Review Net voor de lunchpauze kwam ik binnen, maar dat was geen probleem. De monteurs controleerde eerst mijn auto, voordat ze aan tafel gingen. Keurig netjes geholpen, duidelijke uitleg en vrij snel stond ik weer buiten met een goedgekeurde auto. Een (h)eerlijke garage. Bedankt weer mannen!

E. van Helfteren 24-01-2020

Review Fijne garage, hier weet je zeker dat je auto netjes gekeurd wordt en alleen terecht wordt afgekeurd omdat ze geen eigen reparaties doen...Fijne mensen, goede service en als je wil mag je gewoon meekijken. Top!

L. Wubben 23-01-2020

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl