Reviews 's-Hertogenbosch

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 1308 reviews
1295 positief 13 negatief
Powered by beste garage

Review ik ben netjes geholpen volgens afspraak, open sfeer, je kunt zien en volgen welke werkzaamheden er worden uitgevoerd, je krijgt netjes een terugkoppeling, en je kunt vragen stellen, ik ben zeer tevreden over deze werkwijze.

J. Feijer 11-02-2020

Review Koplampen opgepoetst toen die in eerste instantie niet genoeg lichtopbrengst gaven. Goede service!

A. Verbakel 23-01-2020

Review Snelle efficiente en onafhankelijke service. Vriendelijk en zakelijk personeel. Ik ben erg te spreken over het mail/SMS contact Een verademing in een maatschappij waar je steeds wordt genept.

l. oosterwijck 08-01-2020

Review Uitstekende service, goed geadviseerd over de lange wachttijd. Suggesties werden gemaakt. Uiteindelijk viel de wachttijd toch enorm mee. Prima op de hoogte gehouden middels een sms. Alles volgens afspraak en bijzonder vriendelijk te woord gestaan! Graag tot de volgende keer!

M. de Bruijn 06-01-2020

Review 3 kernwoorden: onafhankelijk, accuraat en vriendelijk. Wat wil je nog meer? Goeie koffie misschien? Die hebben ze ook, van ECHTE bonen!

H. Swietkowiak 24-12-2019

Review Afspraak in 2 minuten online gemaakt. Je krijgt een afspraak herinnering via de mail. Werd vriendelijk geholpen aan de balie. Binnen 20 minuten reed ik weer weg en kon mijn auto er weer een jaar tegenaan. Gewoon TOP!

N. Gijsbers 05-12-2019

Review Ik vind het een heel fijn idee dat iemand de auto APK keurt die verder geen producten verkoopt. Met andere woorden er is een belang om een auto goed te keuren.... Steeds als het nodig is kom ik graag terug bij Van Abeelen.

M. Pepers 15-11-2019

Review Na meer dan 20 jaar te zijn "afgezet" bij reguliere garage's, nu al weer 3 jaar met twee auto's tot volle tevredenheid bij Van Abeelen. En de prijs? Een fractie vergeleken met vroeger.

A. Hartman 14-11-2019

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl