Reviews Sprang-Capelle

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 1639 reviews
1635 positief 4 negatief
Powered by beste garage

Review zeer snelle en correcte service, lekker bakje koffie terwijl je wacht. Fijne ruimte om in te wachten met diverse voorzieningen ter beschikking.

J. van Riel 12-02-2020

Review Ondanks de afkeur, toch tevreden. Geen nonsens

F. Van daalen 04-02-2020

Review Van balie tot roldeur vriendelijk en deskundig. Een aanrader, gegarandeerd betrouwbaar en onafhankelijk

R. Van Haren 30-01-2020

Review top zoals altijd,wat moet ik er nog aan toevoegen?

P. van Dongen 27-01-2020

Review Altijd snel en goed geholpen,begint al bij de receptie met een vriendelijke ontvangst en de verwijzing naar de wachtkamer waar er koffie en thee te verkrijgen is.

R. Mesman 22-01-2020

Review Super service en goede snelheid. Je mag bij de auto komen staan tijdens de keuring. Super transparant.

B. Bongers 15-01-2020

Review Ik kan me niet heugen dat ik ooit bij een ander liet keuren een pluim voor jullie allemaal

J. van de Put 28-12-2019

Review Ik kom zeker terug onder het genot van een kop koffie geniet ik van jullie vakbekwaamheid Zo lang ik me kan heugen kom ik bij Abeelen ga zo door

J. van de Put 28-12-2019

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl