Reviews

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 6924 reviews
6890 positief 34 negatief
Powered by beste garage

Review in deze spannende Corona-tijd was de APK een fluitje van een cent in de SUPER VAN ABEELEN APK-tent'!!! Direct aan de beurt, buiten gewacht in de frisse lucht, helemaal goedgekeurd zónder ook maar 1 Monteurs-gezucht! Honderd procent tevree, ik doe dus heel graag aan deze Actie mee!!....

T. van Lierop 19-03-2020

Review Service was prima ondanks de beperkingen door het Coronavirus. Vriendelijke mensen en snel geholpen. Het is wat duurder dan bij de eerste de beste fastfitter maar dat heb ik graag over voor een onafhankelijke APK keuring.

M. van Heynsbergen 18-03-2020

Review Fiat cingociento uit 1994 tof wagentje en goedgekeurd kunnen er weer een jaartje mee rijden.

R. Van de Graaff 17-03-2020

Review Aardige, bekwame medewerkers, snel geholpen, nieuw lampje voor een habbekrats geplaatst, top!

M. Lageweg 16-03-2020

Review vriendelijk en professioneel personeel en vragen staat vrij , ik ben zelf monteur met pensioen

f. leenders 16-03-2020

Review Een uiterst vriendelijke receptioniste, geen wachttijd en een kundige keuringsmonteur met goede adviezen! Al jaren het vertrouwde adres om mijn auto te laten keuren.

O. van Alphen 16-03-2020

Review Op een volkomen willekeurig moment begaf ik mij naar de vestiging, uiteraard met de verwachting dat een afspraak moest worden ingepland. Zelfs op het tijdstip waarop je van lunchtijd kunt spreken, kon ik meteen de auto achterlaten. Ik dacht eraan om in de omgeving nog een boodschap te kunnen doen maar dit zou in tijd gemeten verder lopen zijn dan de tijd die het kostte om de auto te keuren. Ik besloot om toch maar te wachten en nam daarna een bekertje chocola. Toen dit enigszins was afgekoeld en klaar om te drinken, werd mij gezegd dat de auto bijna klaar was Ik heb langer op de afgekoelde chocola moeten wachten dan op de Apk-keuring !

B. van Rijsewijk 16-03-2020

Review reden = afspraak > bevestiging > aanwezig > betalen + sleutel inleveren > APK keuring > en weer weg! dit alles in 20 minuten = TOP!

R. VAN DEN ACKER 14-03-2020

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl