Reviews

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 6924 reviews
6890 positief 34 negatief
Powered by beste garage

Review Precies volgens de afgesproken tijd geholpen. Zeer vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. Keurmeester is objectief en geeft een eerlijke keuring en advies.

P. Van Kleef 28-02-2020

Review Ik vroeg extra aandacht voor de tik en gekraak in het voortrein. Auto uiteindelijk afgekeurd op achterbanden en voor beide situaties een goed advies.

M. Rikkers 20-02-2020

Review Perfecte snelle efficiente vriendelijke service

L. Spaninks 20-02-2020

Review Uitstekende service, goede prijs/kwaliteit-verhouding. Geen gezeur, gewoon duidelijk, transparant, snel en goede koffie. Ik kom hier al jaren en blijf dit doen.

R. Masseurs 20-02-2020

Review Snelle afwikkeling. Grondige keuring, zoals het hoort. niemand wil in een onveilige auto rondrijden.

P. Schouwenaars 20-02-2020

Review Topservice: je maakt een afspraak, ik werd meteen geholpen , terwijl ik een kopje koffie kan pakken en even een blad kies die ik kan lezen, komt degene die mijn auto gecontroleerd heeft en zegt dat alles goed was, er was een lampje kapot die hij meteen vervangen heeft en kon ik afrekenen bij de balie, echt geweldig, wat een service

A. Van ierlant 19-02-2020

Review Flexibel en snel. Via de website een afspraak voor APK gemaakt. 10 minuten na aankomst werd mijn auto gekeurd. De auto werd vanwege gescheurde ruitenwissers afgekeurd. Dezelfde middag laten repareren en kon de auto tussendoor laten herkeuren.

F. Steeghs 13-02-2020

Review zeer snelle en correcte service, lekker bakje koffie terwijl je wacht. Fijne ruimte om in te wachten met diverse voorzieningen ter beschikking.

J. van Riel 12-02-2020

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl