Reviews

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 6689 reviews
6655 positief 34 negatief
Powered by beste garage

Review Ik kom zeker terug onder het genot van een kop koffie geniet ik van jullie vakbekwaamheid Zo lang ik me kan heugen kom ik bij Abeelen ga zo door

J. van de Put 28-12-2019

Review Ga elk jaar naar van Abeelen voor de APK keuring wordt netjes ontvangen ook de spaar punten regeling vindt ik wel goed, uitleg over de evt. uitleg bij afkeur vindt ik goed van het personeel actuele wachttijd kun je terug vinden op de internetsite of een afspraak maken en niet te vergeten koffie staat klaar.

M. van Drongelen 28-12-2019

Review Wederom perfect geholpen. Ik kom er al meerdere jaren. Geven ook aan waar ik de volgende herkeuring op moet letten. Kan ik dat gelijk meenemen met de volgende onderhoudsbeurt. Dus ik zeg weer tot de volgende keer

j. Smits 28-12-2019

Review Perfect, Kom hier al jaren.

J. van Limpt 24-12-2019

Review 3 kernwoorden: onafhankelijk, accuraat en vriendelijk. Wat wil je nog meer? Goeie koffie misschien? Die hebben ze ook, van ECHTE bonen!

H. Swietkowiak 24-12-2019

Review Kom al jaren hier. goede en eerlijke service. Bij andere apk stations betaal je soms misschien iets minder voor de keuring maar dan betaal je voor bijvoorbeeld een herkeuring en moet je reparaties ook in die garage uit laten voeren. Bij deze garage heb je de mogelijkheid om gratis te herkeuren binnen een bepaalde periode. Vandaag toevallig ook heel rustig dus dat kwam helemaal goed uit. En gelukkig goedgekeurd!;)

E. van Woerkom 19-12-2019

Review Er moest een lampje vervangen worden. Dit werd meteen mee gedaan en koste 1 euro. Dit vind ik vriendelijk.

D. Timmermans 18-12-2019

Review Prima bedrijf. Daar waar je gratis een apk laat doen, en je hoeft je apk niet te betalen, reken maar dat je die tijd dubbel en dwars terugbetaald. Die ervaring heb ik wel na 50 jaar autorijden. Dus is van Abeelen een veel betere oplossing voor je onafhankelijke APK dan al dat gesjoemel in andere garage’s.

J. vd Wal 17-12-2019

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl