Reviews

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 6924 reviews
6890 positief 34 negatief
Powered by beste garage

Review Altijd APK zonder gedoe. Kleine reparaties (dit keer ruitenwissers voor en lampje) worden ter plekke opgelost. Top service!

B. Caris 12-02-2020

Review zeer snelle en correcte service, lekker bakje koffie terwijl je wacht. Fijne ruimte om in te wachten met diverse voorzieningen ter beschikking.

J. van Riel 12-02-2020

Review ik ben netjes geholpen volgens afspraak, open sfeer, je kunt zien en volgen welke werkzaamheden er worden uitgevoerd, je krijgt netjes een terugkoppeling, en je kunt vragen stellen, ik ben zeer tevreden over deze werkwijze.

J. Feijer 11-02-2020

Review Nemen de tijd om hun bevindingen goed uit te leggen in een begrijpelijke taal.

H. van Es 11-02-2020

Review Fantastisch, snel, vriendelijk, zeer goed geoliede machine. Complimenten

C. davits 08-02-2020

Review Wat een snelle keuring! Binnen 25 minuten was mijn auto gekeurd, ik had m'n kopje thee nog maar amper op ;) Zeer goede service, vriendelijk personeel, behulpzaam, ik ben erg tevreden en kom zeker de volgende keer weer terug!

S. Maes 05-02-2020

Review Ondanks de afkeur, toch tevreden. Geen nonsens

F. Van daalen 04-02-2020

Review Vriendelijke personeel, goede service, heerlijke koffie of thee, echt een garage om aan te bevelen.

B. von Hout 02-02-2020

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl