Reviews

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 6689 reviews
6655 positief 34 negatief
Powered by beste garage

Review Voor de eerste keer hier geweest voor een apk keuring. Van begin tot eind netjes geholpen en stond binnen 45 minuten weer buiten met een fijn gevoel. Volgende keer kom ik hier met alle plezier weer terug.

J. Van der Putten 17-12-2019

Review Je moet hier niet voor twéé bakkies koffie komen. Voordat je een tweede bakkie kunt pakken steken ze de duim omhoog en is de auto al goedgekeurd. Perfect.

R. van Hulten 11-12-2019

Review Afspraak in 2 minuten online gemaakt. Je krijgt een afspraak herinnering via de mail. Werd vriendelijk geholpen aan de balie. Binnen 20 minuten reed ik weer weg en kon mijn auto er weer een jaar tegenaan. Gewoon TOP!

N. Gijsbers 05-12-2019

Review Goede service en vriendelijk personeel en je wordt snel geholpen. kom er al jaren en kom er graag voor een apk keuring.

m. van stiphout 02-12-2019

Review Een lampje werd gelijk vervangen en ruitenwisservloeistof aangevuld. Super service en vriendelijk personeel.

M. Goos 30-11-2019

Review Eerlijk keurstation! Nadat mijn auto was afgekeurd bij een garage en ik de afkeurpunten niet vertrouwde ben ik langs van abeelen gegaan. Hier bleek dat er maar 2 kleine afkeurpuntjes aan de auto waren. Fijn dat je binnen 7 dagen de auto gratis kunt laten herkeuren!

K. Van Gils 23-11-2019

Review Ik kom hier elk jaar voor de jaarlijkse keuring. Zeer vriendelijke en vooral onafhankelijke keurmeesters. Uitstekend service.

S. Yagli 22-11-2019

Review Top service. Hele keuring mee kunnen kijken en feedback gekregen van monteurs. Als je autoliefhebber bent ,is dat wél zo prettig!

G. Dumoulin 21-11-2019

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl