Reviews

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 6924 reviews
6890 positief 34 negatief
Powered by beste garage

Review Een prima,snelle en onhafankelijke service. Nette ontvangst door mevrouw aan de balie en een goede bak koffie!. Kortom: ik kom volgend jaar weer terug!!.....

J. de Klerk 31-01-2020

Review Van balie tot roldeur vriendelijk en deskundig. Een aanrader, gegarandeerd betrouwbaar en onafhankelijk

R. Van Haren 30-01-2020

Review Kom er inmiddels al jaren. Gewoon zuivere dienstverlening, zonder kwats.

J. Goedman 30-01-2020

Review Super bedrijf

B. Voets 28-01-2020

Review mooie snelle service. Afspraak word tot op de minuut nagekomen en ook is er een duidelijke uitleg na de keuring van de auto

J. de Brouwer 28-01-2020

Review top zoals altijd,wat moet ik er nog aan toevoegen?

P. van Dongen 27-01-2020

Review Aan de balie keurig geholpen. korte uitleg - procedure en doorverwezen naar wachtruimte, waar koffie of thee gratis te verkrijgen was. Ondanks best wel drukte in de wachtruimte was de keuring snel verlopen en werd ik netjes in de wachtruimte opgeroepen.!

A. Heijkants 27-01-2020

Review Net voor de lunchpauze kwam ik binnen, maar dat was geen probleem. De monteurs controleerde eerst mijn auto, voordat ze aan tafel gingen. Keurig netjes geholpen, duidelijke uitleg en vrij snel stond ik weer buiten met een goedgekeurde auto. Een (h)eerlijke garage. Bedankt weer mannen!

E. van Helfteren 24-01-2020

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl