Reviews

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 6924 reviews
6890 positief 34 negatief
Powered by beste garage

Review Fijne garage, hier weet je zeker dat je auto netjes gekeurd wordt en alleen terecht wordt afgekeurd omdat ze geen eigen reparaties doen...Fijne mensen, goede service en als je wil mag je gewoon meekijken. Top!

L. Wubben 23-01-2020

Review Koplampen opgepoetst toen die in eerste instantie niet genoeg lichtopbrengst gaven. Goede service!

A. Verbakel 23-01-2020

Review Altijd snel en goed geholpen,begint al bij de receptie met een vriendelijke ontvangst en de verwijzing naar de wachtkamer waar er koffie en thee te verkrijgen is.

R. Mesman 22-01-2020

Review Goede site om een reservering te maken, herinneringsmail voor de afspraak, baliemedewerkster erg aardig, wachtruimte van alle gemakken als wifi koffie/thee voorzien. ophaalsysteem is makkelijk. medewerker bij de werkplaats is ook erg vriendelijk.

R. Van Gestel- Brouwers 21-01-2020

Review Afspraak was makkelijk online gemaakt en kon snel terecht. Tijdens de keuring is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis koffieautomaat en kan je door de raamwand kijken om te zien hoe de auto gekeurd wordt. Op een scherm is te zien dat de auto klaar is om mee te nemen. Erg vriendelijke service.

J. van Beelen 19-01-2020

Review Zoals altijd vriendelijk verwelkomt, werd op de afgesproken tijd geholpen, de monteurs zijn vriendelijk en kundig. Als je echt onafhankelijk je auto wilt laten keuren, zonder dat je een rekening krijgt met verzonnen Mankementen is dit de juiste adres.

R. Kho 18-01-2020

Review Een onafhankelijke garage waar je niet opgelicht wordt door onnodige reparaties en vervangingen.

K. Gloudemans 16-01-2020

Review Super service en goede snelheid. Je mag bij de auto komen staan tijdens de keuring. Super transparant.

B. Bongers 15-01-2020

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl