Reviews

Van Abeelen APK haalt een uit 10 met 6924 reviews
6890 positief 34 negatief
Powered by beste garage

Review Keurig op tijd volgens afspraak. Korting voor de spaarpunten werd meteen aangeboden. Tijdens het wachten in de hele mooie wachtruimte een lekker bakje koffie kunnen drinken. TOP!!!

L. Huijbregts 10-01-2020

Review Vriendelijk en efficiënt geholpen

B. Van den oetelaar 09-01-2020

Review Snelle efficiente en onafhankelijke service. Vriendelijk en zakelijk personeel. Ik ben erg te spreken over het mail/SMS contact Een verademing in een maatschappij waar je steeds wordt genept.

l. oosterwijck 08-01-2020

Review Een eerlijke APK keuring en een SUPER service.

A. Zwekars 07-01-2020

Review Ik ga al een aantal jaren hier voor mijn Apk, niet voor niets want de service is hellemaal top. Je word netjes behandeld als klant. Snel en betrouwbaar! Even koffie drinken en je auto is klaar zonder of met afspraak het duurt niet lang!

D. Van Wijk 07-01-2020

Review Eerlijke en transparante keuring zonder extra valse Maak kosten, en APK zonder afspraak onder het genot van een bakje koffie, vriendelijke mensen! Kom hier graag terug.

A. Van mook 07-01-2020

Review Uitstekende service, goed geadviseerd over de lange wachttijd. Suggesties werden gemaakt. Uiteindelijk viel de wachttijd toch enorm mee. Prima op de hoogte gehouden middels een sms. Alles volgens afspraak en bijzonder vriendelijk te woord gestaan! Graag tot de volgende keer!

M. de Bruijn 06-01-2020

Review Wederom super geholpen!! Alles strak en prima geregeld! Ook onze prive personenauto's worden hier gekeurd. Aanrader.

h. Bierens 04-01-2020

Bekijk alle reacties op BesteGarage.nl