APK-1/ tachograaf

  • Keuring BakwagenAPK Bakwagen
  • Keuring OpleggerAPK Oplegger
  • Keuring LaadklepAPK Laadklep
  • Keuring TachograafAPK Tachograaf
  • Reageer direct

Van Abeelen APK is een onafhankelijk keuringsstation. Vanuit onze vestigingen in Breda, Den Bosch, Hilvarenbeek en Sprang-Capelle keuren we auto’s, bestelwagens, campers en andere voertuigen. Voor onze vestiging Hilvarenbeek zijn we op zoek naar een APK-1 keurmeester.

Wat ga je doen als APK-keurmeester?
Als APK-keurmeester controleer je of de voertuigen die onze klanten bij ons brengen, voldoen aan de eisen die de overheid heeft gesteld rondom veiligheid en milieubelasting. Omdat Van Abeelen een onafhankelijk keuringsstation is, is je werk bijzonder gevarieerd en afwisselend. Naast APK-1 keuringen voer je ook tachograaf-ijkingen en APK-2 keuringen uit.

De keuringsstations van Van Abeelen zijn uitgerust met moderne apparatuur. Efficiënt, veilig en prettig werken staat voorop. Omdat wij gespecialiseerd zijn in APK-keuringen, ben je weinig bezig met reparaties of sleutelen aan auto’s. De focus ligt op eerlijk keuren en het adviseren van de klant.

Wat breng je mee?
Als APK-keurmeester heb je veel direct contact met je klant. Het is daarom essentieel dat je klantgericht, sociaal en communicatief vaardig bent. Je bent gemotiveerd, vindt het leuk om in een team te werken en staat je collega’s bij waar nodig. Daarnaast ben je in het bezit van een APK-1 bevoegdheid, of heb je de juiste vooropleiding om deze bij ons te halen.

Wat krijg je van ons?
De functie van APK-keurmeester is bij voorkeur fulltime (40 uur), maar in overleg is daarvan af te wijken.. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 uur. Tenzij er een late steekproef plaatsvindt, kennen wij geen overuren. Ook werken in het weekend komt nooit voor, omdat de RDW dan gesloten is. Verder krijg je:

  • Een uitstekend salaris (indicatie € 3.300 + bonus)
  • Nette secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Een reiskostenvergoeding

Over Van Abeelen APK
Van Abeelen APK is een familiebedrijf dat is opgericht in 1985. Vanuit vier vestigingen in Brabant helpen we vele autobezitters bij het eerlijk en betrouwbaar keuren van hun voertuigen. Een goede service staat daarbij voorop. Bij ons ligt de focus niet op het genereren van omzet uit reparaties, maar op het behalen van een hoge klanttevredenheid. Mede daardoor beoordelen klanten ons met een 10 op bestegarage.nl.

Solliciteren
Heb je interesse om aan de slag te gaan als APK-keurmeester bij Van Abeelen APK? Neem dan contact op met Mark van Abeelen. Dat kan via 013 - 505 09 92 of mark@vanabeelen.nl.

Reageer direct

Sollicitatieformulier

Stuur je reactie op vacature 'APK-1/ tachograaf'.