APK-1 / tachograaf

Van Abeelen APK is een onafhankelijk keuringsstation. We keuren niet alleen in onze vestigingen in Hilvarenbeek, Den Bosch, Sprang-Capelle en Breda, maar ook met ons moderne unieke mobiele keuringsstation bij onze klanten op locatie.

Wat ga je doen als APK-keurmeester?
Als mobiel APK-keurmeester ga je iedere dag op pad naar onze klanten met het unieke mobiele keuringsstation. Deze is uitgerust met o.a. een hefbare remmenbank en alle andere apparatuur nodig voor een goede APK-keuring en tachograafijking. Onze klanten zijn vooral transportbedrijven die een eigen werkplaats hebben, maar geen APK-erkenning. Je controleert of de voertuigen die onze klanten aanbieden, voldoen aan de eisen die de overheid heeft gesteld rondom veiligheid en milieubelasting. Omdat Van Abeelen een onafhankelijk keuringsstation is, is je werk bijzonder gevarieerd en afwisselend.

Het mobiele keuringsstation van Van Abeelen is uitgerust met moderne apparatuur. Efficiënt, veilig en prettig werken staat voorop. Omdat wij gespecialiseerd zijn in APK-keuringen, ben je weinig bezig met reparaties of sleutelen aan auto’s. De focus ligt op eerlijk keuren en het adviseren van de klant.

Wat breng je mee?
Als APK-keurmeester heb je veel direct contact met je klant. Het is daarom essentieel dat je klantgericht, sociaal en communicatief vaardig bent. Je bent gemotiveerd, bent zelfstandig en verantwoordelijk. Je bent een ervaren APK-1 keurmeester en hebt ook je tachograaf papieren. Daarnaast is een C-rijbewijs ook een vereiste.

Wat krijg je van ons?
De functie van APK-keurmeester is bij voorkeur fulltime (40 uur), maar in overleg is daarvan af te wijken.. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 uur. Tenzij er een late steekproef plaatsvindt, kennen wij geen overuren. Ook werken in het weekend komt nooit voor, omdat de RDW dan gesloten is. Verder krijg je:

  • Een uitstekend salaris (indicatie € 3.750 + bonus)
  • Nette secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen
  • Een reiskostenvergoeding

Over Van Abeelen APK
Van Abeelen APK is een familiebedrijf dat is opgericht in 1985. Vanuit vier vestigingen in Brabant helpen we vele autobezitters bij het eerlijk en betrouwbaar keuren van hun voertuigen. Een goede service staat daarbij voorop. Bij ons ligt de focus niet op het genereren van omzet uit reparaties, maar op het behalen van een hoge klanttevredenheid. Mede daardoor beoordelen klanten ons met een 10 op bestegarage.nl.

Solliciteren
Heb je interesse om aan de slag te gaan als APK-keurmeester bij Van Abeelen APK? Neem dan contact op met Mark van Abeelen. Dat kan via 013 - 505 09 92 of mark@vanabeelen.nl.

Reageer direct

Sollicitatieformulier

Stuur je reactie op vacature 'APK-1 / tachograaf'.