Vacature keurmeester, vestiging 's-Hertogenbosch

07-10-2020

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste APK keurmeester die ons team komt versterken in 's-Hertogenbosch.

Wat het inhoudt 
Als onafhankelijk APK-keurmeester bij Van Abeelen APK heb je een unieke baan te pakken. Je prioriteit is de klanttevredenheid en niet het genereren van reparaties. Binnen de normen van de APK-regelgeving probeer je de klant zo'n goed mogelijke dienst te verlenen waarbij je veel direct klantencontact hebt. Je werkt in een leuk gemotiveerd team dat altijd klaar staat om elkaar te ondersteunen met raad en daad. Het aanbod aan keuringen bij Van Abeelen is zeer divers; het ene moment keur je een luxe moderne sedan, de volgende keuring kan het een antieke sportwagen zijn. De keuringsstations van Van Abeelen zijn met moderne, apparatuur uitgerust waarbij efficiënt, veilig en prettig werken voorop staat.

Wat wij bieden
Van Abeelen APK biedt een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.Wij hanteren een 40-urige werkweek, van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00. Met uitzondering van een late steekproef, kennen wij geen overuren en werken in het weekend komt nooit voor omdat de RDW dan gesloten is.

Wat wij verwachten
Een gecertificeerd APK-keurmeester die liever keurt dan sleutelt, die liever direct klantencontact heeft dan in zijn eentje in een stille hoek van de werkplaats werkt. Je bent sociaal ingesteld, klantgericht en communicatief vaardig. 

Is deze baan bij je op het lijf geschreven? Neem dan contact op met Mark van Abeelen. Dat kan telefonisch via 013 - 505 09 92 of via de mail: mark@vanabeelen.nl

Lees meer